Dutch |English nl | en
Risicomanagement Risicomanagement

Risicomanagement met een integrale benadering

Ieder project kent onzekerheden die grote invloed kunnen hebben op de kosten en de doorlooptijd. Het is belangrijk om deze onzekerheden in een zo vroeg mogelijk stadium vast te stellen en te bepalen welke risico’s aanvaardbaar zijn en welke absoluut niet. Projecten worden vaker met geïntegreerde contractvormen op de markt gezet, worden complexer en omvatten steeds meer (technische) disciplines. Risicomanagement omvat naast het technische ontwerp ook omgevings-, politieke-, maatschappelijke- en financiële aspecten. Iv helpt opdrachtgevers om op een gestructureerde wijze risico’s van projecten in kaart te brengen (inclusief de aard en omvang), deze te rangschikken en te beheersen om zodoende de prestaties te maximaliseren.

De kennis in huis om alle risico’s te ondervangen

Bij Iv bekijken we risico’s vanuit een breed perspectief en met een grote inhoudelijke vakkennis. We hebben specialistische kennis van veel technische disciplines, in iedere projectfase, en van verschillende (geïntegreerde) contractvormen. Dankzij deze kennis en onze jarenlange ervaring in het ontwerpen en begeleiden van projecten van iedere omvang en complexiteit, kunnen we alle risico’s ondervangen en beheersen.
Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw vraagstuk? Arno denkt graag met je mee over jouw technische vraagstukken. Neem contact op via 088 943 3200 of stuur een mail. 
D2605D5B-18C7-4314-ACCB-29BA3C99A8E4Created with sketchtool.