Dutch |English nl | en

Bouwrijp maken industrieterrein Waalwijk

Een nieuw industrieterrein van circa 100 hectaren

Met een industrieterrein van circa 100 hectaren groot wilde gemeente Waalwijk tegemoet komen aan de vraag naar ruimte voor bedrijven in het gebied. Het terrein dat hiervoor bouwrijp moest worden gemaakt kende een aantal specifieke gebiedseigen problemen, zoals het milieu, de flora en fauna en het grondwater. Zo vertoonde de ondergrond een grote verscheidenheid aan grondsoorten en leefden er beschermde diersoorten in het gebied. Om het terrein bouwrijp te maken zijn dan ook preventieve acties ondernomen om deze beschermde diersoorten te verhuizen naar andere woongebieden. 
Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw vraagstuk? Jacqueline denkt graag met je mee over jouw technische vraagstukken. Neem contact op via 088 943 3200 of stuur een mail.
D2605D5B-18C7-4314-ACCB-29BA3C99A8E4Created with sketchtool.
Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Hoe kan jij ons versterken? Werken bij Iv betekent elke dag werken aan uitdagende en afwisselende projecten. Op kantoor of op locatie. Bekijk snel of er in jouw specialisme een uitdaging te vinden is!