Dutch |English nl | en

Herinrichting IHC Sliedrecht

Een volledige herinrichting van bestaande productiehallen in korte tijd

Een bestaande locatie in Sliedrecht is vrijgemaakt en omgebouwd tot het hoofdkantoor en primaire productielocatie van IHC IQIP, een samenvoeging van vier business units van IHC. Bestaande productiehallen met een bruto oppervlakte van ongeveer 22.000 m2 zijn compleet heringericht. De werkhallen zijn bouwkundig aangepast en voorzien van verschillende installaties. Het kantoorpand is aangepast aan de huidige normen voor het binnenklimaat, verlichting en netwerk infrastructuur. De grootste uitdaging van dit project was de grote tijdsdruk. In korte tijd is de inrichting van de werkhallen vormgegeven en alle benodigde voorzieningen uitgewerkt. Iv-Bouw heeft de technische installaties uitgewerkt.

Technische data

Opdrachtgever: Royal Merwede Holding B.V.
Fasen: VO, DO en uitvoering

Oppervlakte:
Scheepshallen/werkplaatsen: 15.000 m²
Kantoor: 3.000 m²

 
Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw vraagstuk? Jeroen denkt graag met je mee over jouw technische vraagstukken. Neem contact op via 088 943 3500 of stuur een mail.
Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Hoe kan jij ons versterken? Werken bij Iv betekent elke dag werken aan uitdagende en afwisselende projecten. Op kantoor of op locatie. Bekijk snel of er in jouw specialisme een uitdaging te vinden is!