Dutch |English nl | en

Uitbreiding melkpoederfabriek

Jaarlijkse verwerkingscapaciteit van 350 miljoen liter 

Om te voldoen aan de toenemende vraag naar melkpoeder heeft deze melkpoederfabrikant een nieuwe faciliteit geopend. Met een enorme jaarlijkse verwerkingscapaciteit van 350 miljoen liter melk zorgt de hightech-productiefaciliteit voor een toename van de totale capaciteit met bijna een derde. De energiezuinige faciliteit draagt bij aan de verwerking van melk tot melkpoeder van circa 900 Nederlandse melkveehouders en is ontworpen naar de hoogste normen voor hygiëne en kwaliteit. Een belangrijk facet is strikte hygiënezonering. Iv-Industrie maakte het conceptontwerp en basisontwerp en hield toezicht tijdens de bouw.
Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw vraagstuk? Ralf denkt graag met je mee over jouw technische vraagstukken. Neem contact op via 088 943 3700 of stuur een mail.
Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Hoe kan jij ons versterken? Werken bij Iv betekent elke dag werken aan uitdagende en afwisselende projecten. Op kantoor of op locatie. Bekijk snel of er in jouw specialisme een uitdaging te vinden is!