Dutch |English nl | en

Areaalbeoordeling constructieve veiligheid

Met minimale inspanningen en kosten naar een aantoonbaar veilig areaal

Het beheer van civiele kunstwerken is voor veel beheerders en beleidsmakers een lastig vraagstuk. Iv-Infra helpt om zo kostenefficiënt mogelijk grip te krijgen en behouden op de constructieve veiligheid van het gehele areaal. Met een speciaal ontwikkelde methode brengt Iv-Infra op een getrapte en risicogestuurde manier de risico’s, kansen en gevolgen in beeld, waarbij inspanningen ten aanzien van inspecties, onderzoeken en constructieve berekeningen optimaal en efficiënt worden ingezet. De methode berust op drie pijlers die in samenhang worden toegepast: inspectie en instandhouding, constructieve- en technische analyse en risicoanalyse.
Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw vraagstuk? Jacqueline denkt graag met je mee over jouw technische vraagstukken. Neem contact op via 088 943 3200 of stuur een mail.
Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Hoe kan jij ons versterken? Werken bij Iv betekent elke dag werken aan uitdagende en afwisselende projecten. Op kantoor of op locatie. Bekijk snel of er in jouw specialisme een uitdaging te vinden is!
D2605D5B-18C7-4314-ACCB-29BA3C99A8E4Created with sketchtool.