Dutch |English nl | en

Dijkversterking Kinderdijk-Schoonhovenseveer

Dijkversterking Kinderdijk

De Lekdijk tussen Kinderdijk en Schoonhovenseveer voldeed over een traject van tien kilometer niet aan de gestelde veiligheidsnorm. In opdracht van waterschap Rivierenland is de dijk weer op sterkte gebracht. Iv-Infra leverde een belangrijke bijdrage in het integrale ontwerpproces door ontwerpleiding en systems engineering. Iv-Infra ontwierp ook de rivierwaartse dijkversterkingen. De verzwakte oude en de nieuwe dijk moesten worden beschermd tegen hoog water. Dit vroeg om constante alertheid en maakte zowel het ontwerp als de planning van de (buitendijkse) werkzaamheden een logistieke puzzel.
Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw vraagstuk? Tom denkt graag met je mee over jouw technische vraagstukken. Neem contact op via 088 943 3200 of stuur een mail.
Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Hoe kan jij ons versterken? Werken bij Iv betekent elke dag werken aan uitdagende en afwisselende projecten. Op kantoor of op locatie. Bekijk snel of er in jouw specialisme een uitdaging te vinden is!