Gemeente Geldrop-Mierlo

Een klimaatbestendige oplossing

Klimaatverandering zorgt steeds vaker voor wateroverlast, zo ook in de gemeente Geldrop-Mierlo. Om de leefomgeving in de gemeente gezond te houden en droge voeten te kunnen garanderen gaat Iv-Infra aan de slag met het opstellen van een Blauwe Aderplan en een basisrioleringsplan.

Integrale aanpak
Het Blauwe Aderplan is een visie op een betere verdeling van het hemelwater. Dit houdt op hoofdlijnen in dat het water wordt afgevoerd vanuit overlastlocaties naar droge locaties of locaties met extra ruimte voor hemelwater. Parallel hieraan stelt Iv-Infra een actueel basisrioleringsplan (BRP) op, dat inzicht geeft in knelpunten en oplossingen bij de afvoer van afval- en hemelwater via het rioolstelsel. Dankzij deze integrale aanpak slaan we twee vliegen in één klap en wordt gemeente Geldrop-Mierlo beter bestand gemaakt tegen zowel droogte als extreme neerslag.

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw vraagstuk? Wil jij meer weten over dit project? Jacqueline praat je graag bij over de mogelijkheden. Neem contact op of bel 088 9432247
Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Hoe kan jij ons versterken? Werken bij Iv-groep betekend elke dag werken aan uitdagende en afwisselende projecten. Op kantoor of op locatie. Zelfstandig of met een team van topexperts.