Studie nieuwe aansluiting Tholen op N286

De toekomstbestendige aansluiting op de N286

In en rondom Tholen zijn een aantal grootschalige ontwikkelingen gepland, die tot een toename van de verkeersintensiteit leiden. Om een goede verkeersdoorstroming te kunnen garanderen is behoefte aan een extra aansluiting op de N286. Iv deed onderzoek naar de verkeersstromen en de gewenste en mogelijke vormgeving van de aansluiting. Daarbij is vanzelfsprekend rekening gehouden met de toekomstige verkeersintensiteit, de verkeersveiligheid en met de bereikbaarheid van omliggende voorzieningen. Zo verbindt de nieuwe aansluiting de te realiseren wijk Molenvliet en het nieuwe bedrijventerrein Welgelegen direct met de N286. Bovendien neemt verkeer in het centrum van Tholen af. Het wegennet van Tholen is daardoor toekomstbestendig. Gemeente Tholen brengt het resultaat van dit onderzoek in bij de wegebeheerder van de N286, provincie Zeeland. 
Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw vraagstuk? Herbert denkt graag met je mee over jouw technische vraagstukken. Neem contact via 088 943 3200 of stuur een mail.
Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Hoe kan jij ons versterken? Werken bij Iv betekent elke dag werken aan uitdagende en afwisselende projecten. Op kantoor of op locatie. Bekijk snel of er in jouw specialisme een uitdaging te vinden is!