Dutch |English nl | en

Metrostation Kralingse Zoom

In stijl overstappen

Metrostation Kralingse Zoom te Rotterdam is ruim 30 jaar geleden geopend en geeft reizigers toegang tot de A, B en C-lijn van het Rotterdamse metronet. Dagelijks maken gemiddeld 10.000 reizigers gebruik van het metrostation. Gemeente Rotterdam besloot het metrostation te renoveren omdat het einde van de technische en economische levensduur in zicht was en om de veiligheid te verbeteren. Ook werd er een verbinding tussen de nieuwe parkeergarage en het metrostation gemaakt. Iv-Bouw was verantwoordelijk voor de elektronische installaties, verlichtingsinstallatie en ICT-systemen in het te verbouwen gebied.

Technische data

Opdrachtgever: Gemeente Rotterdam
Architect: ZJA Zwarts & Jansma Architecten
Disciplines: E&W-installaties
Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw vraagstuk? Erik denkt graag met je mee over jouw technische vraagstukken. Neem contact op via 088 943 3500 of stuur een mail.
 
Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Hoe kan jij ons versterken? Werken bij Iv betekent elke dag werken aan uitdagende en afwisselende projecten. Op kantoor of op locatie. Bekijk snel of er in jouw specialisme een uitdaging te vinden is!
D2605D5B-18C7-4314-ACCB-29BA3C99A8E4Created with sketchtool.