Dutch |English nl | en

Metrostation Oostplein

De meest optimale inrichting voor een fris, comfortabel en veilig station

Het verouderde metrostation Oostplein in Rotterdam, onderdeel van het oudste en grootste metronetwerk in de Benelux, is gerenoveerd. Vandalismebestendigheid, reinigingsmogelijkheden en robuustheid stonden centraal, zonder afbreuk te doen aan het uitnodigende karakter voor de reizigers. Iv-Bouw gaf advies over de meest optimale inrichting van het station en het inpassen van de toegangspoorten in het ontwerp. De renovaties resulteerden in een fris, comfortabel en (sociaal) veilig station waar reizigers zich makkelijk en snel van A naar B kunnen verplaatsen en gedurende het wachten prettig kunnen verblijven.
Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw vraagstuk? Erik denkt graag met je mee over jouw technische vraagstukken. Neem contact op via 088 943 3500 of stuur een mail.
Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Hoe kan jij ons versterken? Werken bij Iv betekent elke dag werken aan uitdagende en afwisselende projecten. Op kantoor of op locatie. Bekijk snel of er in jouw specialisme een uitdaging te vinden is!