Dutch |English nl | en

Nieuwe mouttransportbaan

Optimalisatie in ontwerp bespaart 23% staal

Het aanvoeren van mout per schip kan het aantal vrachtwagenbewegingen over de drukbezette wegen doen afnemen. Dit past goed binnen het duurzaamheidsprogramma van deze grote bierproducent. Om mout per schip te transporteren is een nieuwe 290 meter lange mouttransportbaan gerealiseerd die  aansluit op het moutverzamelgebouw. Iv-Industrie ontwierp de stalen hoofddraagconstructie, de funderingen en de infrastructurele wijzigingen van het haventerrein. Optimalisaties van de constructie resulteerden in 23% minder staalgebruik; een goedkopere oplossing, maar met een fraaiere vormgeving.
Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw vraagstuk? Ralf denkt graag met je mee over jouw technische vraagstukken. Neem contact op via 088 943 3700 of stuur een mail.
Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Hoe kan jij ons versterken? Werken bij Iv betekent elke dag werken aan uitdagende en afwisselende projecten. Op kantoor of op locatie. Bekijk snel of er in jouw specialisme een uitdaging te vinden is!