Dutch |English nl | en

Parkboulevard

Werken, winkelen en recreƫren bij Parkboulevard

Het Parkboulevard complex omvat 26.000 m² winkelruimte, bestemd voor grootschalige detailhandel, een gesloten parkeergarage voor 750 auto’s, een gesloten expeditiestraat van 6000 m² en bovenop in het park een horecaruimte van 2500 m² met de uitstraling van een kas. Iv-Bouw was vanaf het voorlopige ontwerp tot en met de realisatie en nazorg betrokken als installatie-adviseur. Een van de eisen was dat niets van de technische installaties zichtbaar mocht zijn. In de grote winkelbedrijven zijn duurzame oplossingen toegepast, zoals lucht-lucht warmtepompen en energiezuinige verlichting.

Technische data

Opdrachtgever: Dura Vermeer Vastgoed /MAB Development Nederland
Architect: Butzelaar van Son, Amsterdam
Disciplines: E&W-installaties, brandveiligheids-en RWA-installaties, sprinklerinstallatie, liften en rolpaden    
Fasen: PvE, VO, DO, bestek, aanbesteding, begeleiding realisatie, oplevering en nazorg
Oppervlakte: 53.500 m²
 
Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw vraagstuk? Erik denkt graag met je mee over jouw technische vraagstukken. Neem contact op via 088 943 3500 of stuur een mail.
Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Hoe kan jij ons versterken? Werken bij Iv betekent elke dag werken aan uitdagende en afwisselende projecten. Op kantoor of op locatie. Bekijk snel of er in jouw specialisme een uitdaging te vinden is!