Dutch |English nl | en

Renovatie ondergronds metrostation Beurs

Veilige verlichting voor het ondergrondse metrostation

Het metronetwerk in Rotterdam is het oudste en grootste metronetwerk in de Benelux. Een aantal metrostations waren verouderd en moesten worden gerenoveerd. Station Beurs was een van die ondergrondse metrostations. De elektrotechnische installaties, bestaande uit verlichting en het gehele voedingssysteem, zijn gerenoveerd. Hierbij is uitvoerig gekeken naar vandalismebestendigheid, reinigingsmogelijkheden en robuustheid, zonder afbreuk te doen aan het uitnodigende karakter voor de reizigers. Iv-Bouw heeft hiervoor advieswerkzaamheden uitgevoerd, het bestek herschreven, tekeningen aangepast en een begroting gemaakt. Ook heeft Iv-Bouw tijdens de uitvoering diverse werkzaamheden uitgevoerd.

Technische data

Opdrachtgever: RET
Disciplines: E&W en bouwkunde
Fasen: VO, DO, bestek, prijsvorming, contractvorming en uitvoeringsbegeleiding
 

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw vraagstuk? Erik denkt graag met je mee over jouw technische vraagstukken. Neem contact op via 088 943 3500 of stuur een mail.
Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Hoe kan jij ons versterken? Werken bij Iv betekent elke dag werken aan uitdagende en afwisselende projecten. Op kantoor of op locatie. Bekijk snel of er in jouw specialisme een uitdaging te vinden is!