Dutch |English nl | en

RWZI Alblasserdam

40% minder energieverbruik dankzij innovatieve ICEAS-technologie

Bij de uitbreiding van RWZI Alblasserdam, waarbij de zuiveringscapaciteit is verdubbeld, is voor het eerst in Nederland de innovatieve ICEAS-technologie toegepast. Deze technologie combineert zuivering en bezinking in één compartiment, optimaliseert het zuurstofverbruik en vergt geen retourslibstromen. Hierdoor kan één straat uitgeschakeld worden, zonder dat de bedrijfsvoering in gevaar komt. Iv-Water was de ontwerpleider voor de disciplines civiel, werktuigbouw, elektrotechniek & instrumentatie en proces en maakte het volledige ontwerp, verzorgde het vergunningtraject en begeleidde de technologische opstart en inbedrijfstelling.
Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw vraagstuk? Iwan denkt graag met je mee over jouw technische vraagstukken. Neem contact op via 088 943 3900 of stuur een mail.
Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Hoe kan jij ons versterken? Werken bij Iv betekent elke dag werken aan uitdagende en afwisselende projecten. Op kantoor of op locatie. Bekijk snel of er in jouw specialisme een uitdaging te vinden is!