Dutch |English nl | en

RWZI Kobuleti

Een biologisch zuiveringsproces voor schoon water in Georgië

In verband met het groeiend toerisme in Kobuleti in Georgië wilde de centrale regering de watervoorzieningen en afvalwaterzuivering verbeteren. Met een eenvoudige en bewezen technologie moest een economisch weloverwogen en onderhoudsvriendelijke technische installatie worden ontworpen. Een uitdaging hierbij was de sterk wisselende belasting tussen de vier seizoenen. De oplossing is gevonden in een RWZI met een biologisch zuiveringsproces (actief slibsysteem). De RWZI bestaat uit een selector, beluchtingstank, nabezinktank, slibindikker en slibobslag. De ontwerpwerkzaamheden hiervoor zijn binnen drie maanden afgerond.
Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw vraagstuk? Iwan denkt graag met je mee over jouw technische vraagstukken. Neem contact op via 088 943 3900 of stuur een mail.
Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Hoe kan jij ons versterken? Werken bij Iv betekent elke dag werken aan uitdagende en afwisselende projecten. Op kantoor of op locatie. Bekijk snel of er in jouw specialisme een uitdaging te vinden is!