Dutch |English nl | en
Home>

Waterballet Borculo

Waterballet Borculo: hergebruik van condensaatwater 

Hoe voldoe je aan de behoefte van kwalitatief goed betrouwbaar (proces)water, zelfs wanneer de maximaal toegestane hoeveelheid grondwater is opgepompt? FrieslandCampina wint in Borculo uit het restproduct wei diverse waardevolle voedingsstoffen, om die vervolgens te verwerken in verschillende producten. Voor de verwerking van wei is leidingwater nodig en grondwater, dat uit eigen bronnen wordt opgepompt en behandeld. Omdat de maximaal toegestane hoeveelheid grondwater al wordt opgepompt is ervoor gekozen om het afgekeurde condensaat op te werken naar proceswater. Iv-Water vervult in dit project de EPC-rol en biedt specialistische ondersteuning in alle technische disciplines.
Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw vraagstuk? Paul denkt graag met je mee over jouw technische vraagstukken. Neem contact op via 088 943 3900 of stuur een mail.
Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Hoe kan jij ons versterken? Werken bij Iv betekent elke dag werken aan uitdagende en afwisselende projecten. Op kantoor of op locatie. Bekijk snel of er in jouw specialisme een uitdaging te vinden is!